Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون محیط زیست انسانی این اداره کل ضمن تقدیر از مسؤولان آموزش و پرورش و همراهی دانش آموزان، گفت: اصل ۵۰ قانون اساسی به موضوع محیط زیست پرداخته و حفاظت از آن را یک وظیفه عمومی دانست.

قاسم نهاوندی افزود: اکوسیستم موجود باید حفظ شود تا چرخه محیطی بصورت صحیح ادامه پیدا کند.

وی تاکید کرد: تمامی افراد جامعه موظف به حراست از محیط زیست هستند و این نیازمند فرهنگ زیست محیطی و خارج شدن از شعار می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس خاطر نشان کرد: تفاهم نامه‌ای که بین آموزش و پرورش و محیط زیست انجام شده است، می‌تواند در نهادینه کردن فرهنگ توجه به محیط زیست مؤثر باشد.

نهاوندی دانش آموزان برگزیده را مورد خطاب قرار داد و بیان کرد: شما دانش آموزان سفیران محیط زیست هستید که می‌توانید در فرهنگ سازی صحیح، تأثیرگذار باشید.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: دراین سند به راهکارهای مختلفی برای فرهنگ سازی و حفاظت از محیط زیست اشاره شده است.

سیدکاظم حسینی گفت: شما، سفیران و نماینده دانش آموزان در جامعه بوده که اهمیت به محیط زیست را به نمایش گذاشته اید.

این مسؤول اظهار داشت: کنفرانس‌های نظری مختلفی در سطح دنیا با موضوعات محیط زیست، طبیعت و حیات وحش برگزار می‌شود اما بایستی به مرحله اجرایی در آیند.

حسینی ضمن اشاره به آیات قران کریم تاکید کرد: علم و دانش به تنهایی راهگشا نخواهد بود بلکه باید با عمل همراه شود؛ به عبارتی عمل در کنار علم قرار بگیرد تا باعث رسیدن به هدف شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ابراز کرد: دستورات دینی مبنی بر حفظ و حراست از محیط زیست و حیات وحش وجود دارد که این نشان از اهمیت این موضوع دارد.

حسینی با توجه به چالش‌های محیط زیستی گفت: حفظ و حراست از محیط زیست به عهده‌ی همه ی افراد جامعه می‌باشد؛ بنابراین باید تمامی اشخاص، محیط یار و محیط بان باشند.

وی ضمن اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی و تهدیدات محیط زیست افزود: همه درکنار هم باید به محیط زیست و حفاظت از آن توجه کنیم.

شفیعی، رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس نیز با تقدیر از مسؤولان آموزش و پروش برای تشکیل این جلسه ابراز خرسندی کرد و گفت: در استان فارس حدود ۴۰۰ عکس به دبیرخانه این مسابقات فرستاده شد که پس از بررسی جمع سه نفره داوران، ۱۰ نفر به عنوان برگزیده مسابقات انتخاب شدند.

شفیعی خاطر نشان کرد: امیدواریم در سال‌های آینده و با توجه به جمعیت ۹۰۰ هزار نفری دانش آموزان استان شاهد حضور چشمگیرتری از این عزیزان باشیم.

وی با اشاره به حدود ۷۰ هزار نفر فرهنگی سراسر استان در مقایسه با کارکنان حفاظت محیط زیست کشور با جمعیتی قریب به ۷۰۰۰ هزار نفر، افزود: با توجه به این جامعه آماری گسترده فرهنگیان در قیاس با کرکنان حفاظت محیط زیست سراسر کشور، یاری رساندن این قشر زحمت کش کمک شایانی به احیای محیط زیست و همچنین نهادینه کردن فرهنگ محیط زیست خواهد کرد.

رئیس اداره سلامت وتندرستی اداره کل آموزش وپرورش فارس نیز دراین جلسه با اشاره به دانش آموزان مقام آور این مسابقه گفت: در دوره تحصیلی ابتدایی، دانش آموزان نیما ابراری پایه ششم از مدرسه‌ی فردوسی ناحیه ۴ شیراز، مقام اول و بنیامین حداد، پایه اول مدرسه شهید غلامحسین حسینی ناحیه ۴ شیراز و ریحانه خلیلی، پایه سوم مدرسه بقیه الله شهر صدرا به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کرده و نازنین زهرا سپاسی پایه سوم مدرسه‌ی شاهد لاله‌ها از ناحیه‌ی یک، سوگند نصیری پایه پنجم از مدرسه فرشتگان ناحیه یک، علی شیبانی پایه چهارم از مدرسه معارف ناحیه دو و همچنین باران مرادی پایه سوم از مدرسه شهیدکاظمی سیوند به ترتیب در مقام‌های بعدی قرار گرفتند.

محمد علی زارع بیان داشت: در دوره تحصیلی متوسطه، دانش آموزان محمد عرفان شیبانی، پایه نهم از مدرسه‌ی توحید ناحیه دو، مقام اول و نرگس خدابخشی پایه یازدهم مدرسه شهید حسن زاده و ناهید سایه افکن پایه دوازدهم هنرستان کیمیا از ناحیه ۴ به ترتیب در مقام‌های دوم و سوم ایستادند.

در پایان این مراسم از دانش آموزان برتر این مسابقه با اهدای هدایا و لوح سپاس تقدیر شد.

کد خبر 5542626

منبع: مهر

کلیدواژه: محیط زیست فارس آموزش و پرورش فارس شیراز حفظ محیط زیست عکاسی عید غدیر 1401 عید غدیر خم بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز غدیر خم شورای نگهبان عکس استانها شیوع کرونا ایلام خراسان رضوی حفاظت محیط زیست آموزش و پرورش محیط زیست دانش آموزان اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی

خبرگزاری مهر، گروه استان ها: سخن معلم، حرف علم و یادگیری و آموزش است. معلم می خواهد با ذره های معرفت و دانایی وجود کودک و یا نوجوان را رشد دهد تا او به مدد آموخته های خود دوران جوانی اش را بسازد و در باقی سال های عمر فرد مفیدی برای خانواده و جامعه اش شود.

این بار درباره معلمانی سخن می گوییم که حرفشان فقط ریاضی، فیزیک، ادبیات و شیمی و هندسه نیست. از معلمانی می گوییم که با کمک تجربه و دانایی می خواهند بر بار معرفت دینی و فرهنگی دانش آموز بیفزایند و آن را پرورش دهند.

به سراغ یکی از معلمان نمونه پرورشی خراسان جنوبی و شهر بیرجند رفتیم و از ایشان درباره نقش معلم در تربیت دینی دانش آموز پرسیدیم

تربیت دینی در گرو سه ضلع معلم، والدین و خود دانش آموز است

محمد ابراهیم ابراهیمی که بیش از ۲۹ سال در کسوت معلمی فعالیت دارد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۲۹ سال معلمی حدود ۱۲ سال را معلم پرورشی بوده ام.

وی در پاسخ به این سوال که معلم چه نقشی در تربیت دینی کودک دارد، بیان کرد: تربیت دینی کودک را سه ضلع والدین، معلم و خواست خود دانش آموز تشکیل می دهد و اگر می خواهیم باورهای فرهنگی به درستی به دانش آموز منتقل شود والدین باید مشاور و کمک کار مربیان و معلمان مدرسه باشند.

معاون پرورشی نمونه خراسان جنوبی گفت: دعوت هر دانش آموزی به مسائل فرهنگی و دینی از جمله نماز روش خودش را دارد، گاه باید با نوجوان گفت و گو کرد، زمانی باید با محبت و دوستی دست او را گرفت و به نماز خانه مدرسه برد و حتی زمانی برای مدتی به او فرصت تأمل و تفکر بدهیم.

ابراهیمی ادامه داتد: یک معلم اگر می خواهد که دانش آموز به ویژه در سن نوجوانی به حرف او توجه داشته باشد باید در وهله اول به گونه ای رفتار کند که دانش آموزان او را قبول داشته باشند.

ارتباط با هر دانش آموز روش خودش را دارد

وی افزود: اگر دانش آموز معلم خود را به عنوان یک الگو و یا دوست حقیقی قبول نداشته باشد چگونه سخن او درباره موضوعات دینی و فرهنگی را خواهد پذیرفت.

معاون پرورشی دبیرستان علامه طباطبایی با بیان اینکه ارتباط با هر دانش آموز راه خودش را دارد، ادامه داد: خود من تقریباً با همه ۲۰۰-۲۵۰ دانش آموز مدرسه رفیق هستم و سعی می کنیم روش ارتباط و دوستی با هر دانش آموز را پیدا کنم.

ابراهیمی گفت: ارتباط من با دانش آموزان به گونه ای است که اگر روزی به مدرسه نیایم شاید برخی دانش آموزان تماس بگیرند و جویای احوال من شوند.

یک خاطره شیرین از دوران معلمی

وی اظهار کرد: خاطرم هست روزی رییس آموزش و پرورش شهرستان بیرجند به مدرسه ما آمده و در دفتر مدرسه نشسته بود و ایشان از داخل دفتر دیده بودم در سالن عده ای دانش آموزان دور من جمع شده اند و یکی دست در گردن من دارد و یکی دستم را گرفته و خلاصه جو صمیمی بین من دانش آموزان وجود دارد.

معاون پرورشی نمونه خراسان جنوبی بیان کرد: این موضوع برای ایشان جالب بود و از من پرسیدند که چگونه توانسته ای با اینهمه دانش آموز نوجوان پسر ارتباط دوستانه و صمیمانه برقرار کنی.

ابراهیمی درباره اینکه کدام روش از کتاب، فیلم و سریال و گفت و گو می تواند باورهای دینی را به دانش آموز و نوجوان منتقل کند، یادآور شد: به نظر من هیچ روشی بهتر از گفت و گو و تعامل را نوجوان نیست به گونه ای که ما باید سوالات ذهنی نوجوان را پیدا کرده و در این زمینه با او گفت و گو کنیم.

وی ادامه داد: شاید برخی بر این عقیده باشند که تعامل با نوجوانان این دوران سخت است ولی به نظر من اگر روش آن را بلد باشیم می توان با آنان رابطه برقرار کرد و از ارزش های دینی برایشان سخن گفت.

کد خبر 6093706

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • سورپرايز قهرمانان وزنه‌بردارى براى معلمان (عكس)
  • تقدیر از عکاس خوزستانی‌ در مسابقه عکس روز سنندج
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود