Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@16:57:47 GMT

مهربانی با یار مهربان، عامل موفقیت و پیشرفت

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۷۹۲۷

مهربانی با یار مهربان، عامل موفقیت و پیشرفت

به گزارش ایرنا، ۱۴ تا ۳۰ آبان ماه به عنوان هفته کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده تا شاهد اقدام‌های بیشتر در زمینه کتاب، مطالعه و جلب توجه همگانی به این گنج بی‌پایان باشیم.

کتاب به دلیل تاثیرهای مثبت بر مغز موجب تحریک روحی و روانی می‌شود و با فعالیت بیشتر در این زمینه می‌توان از بیماری فراموشی (آلزایمر) و دیگر مشکل‌های مغزی پیشگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خواندن کتاب استرس را از فرد دور می‌کند و به گفته متخصصان، تاثیر مطالعه‌ بر مغز بیشتر از گوش کردن به موسیقی و یا پیاده‌روی است.

حافظه نیز با خواندن کتاب و یادآوری شخصیت‌های داستان، رویدادها و دیگر موارد ارتقا می‌یابد و تمرکز افزایش یافته، این سرگرمی مفید، ارزان‌ قیمت و محرک باعث بهبود سلامت شده به انسان آرامش می‌دهد.

از دیگر مزایای کتابخوانی می‌توان به پیشرفت مهارت‌های فکری، نگارشی، ارتباطی و ساخت کلمه‌ها اشاره کرد که‌ موجب اجتماعی شدن افراد و بهبود خلاقیت می‌شود.

ضرورت مطالعه برای ارتباط با جامعه

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردستان گفت: یکی از مهمترین مهارت‌های اساسی دنیای در برهه کنونی توانایی خواندن کتاب است و مطالعه برای داشتن ارتباط با جامعه امروز ضرورت دارد.

فضل‌الله بصیرت‌ در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه سرانه مطالعه یکی از شاخصه‌های ارزیابی رشد و توسعه هر جامعه است، اظهار امیدواری کرد روی آوردن قشرهای مختلف مردم به مطالعه در جامعه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه حضور فناوری جدید موجب پایین آمدن سرانه مطالعه کتاب شده است، اضافه کرد: در سال‌های اخیر از سوی دستگاه‌های فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد کتابخانه ها، دانشگاه‌ها و دیگر دستگاه های فرهنگی طرح‌هایی در حوزه کتاب و کتابخوانی ارایه شده و فعالیت‌ها افزایش یافته است، اما کافی نیست و به توجه بیشتر نیاز دارد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردستان اظهار داشت: با توجه به تمدن هزار ساله شهرستان باید سرانه مطالعه به حدی برسد که شاهد رشد و تعالی علمی جامعه و ارتقای جایگاه فرهنگی باشیم.

بصیرت با بیان اینکه یکی از دغدغه های مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع کتاب و کتابخوانی و مطالعه دقیق و عمیق است، افزود: ایشان در بیشتر مناسبت‌ها به این موضوع اشاره داشته‌اند که باید موضوع کتاب و کتابخوانی به عنوان چراغ راه در گسترش فرهنگ در دستور کار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: جوانان و نوجوانان تا حدی از کتاب و مطالعه دور شده‌اند و دستگاه های فرهنگی بویژه آموزش و پرورش باید کودکان و جوانان را به مطالعه تشویق کند تا دغدغه رهبر فرزانه انقلاب رفع شود.

کتاب‌، آغازگر تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش

معاون پرورشی و تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش اردستان نیز گفت: اصلی‌ترین وظیفه آموزش و پرورش علم‌آموزی و تربیت دانش‌آموزان است که با مطالعه کتاب آغاز می‌شود و به دلیل گستردگی و اهمیت کار، همکاری و تعامل دیگر دستگاه‌ها در این بخش نیاز است.

احمد هراتی افزود: زمانی گفته می‌شد بهترین دوست ما کتاب است، اما هم‌اکنون گوشی تلفن همراه جایگزین کتاب شده و دانش‌آموزان در حد یک کتاب آموزشی از آن استفاده می‌کنند؛ از همه دانش‌آموزان درخواست می‌شود از کتاب به عنوان یک دوست گران‌بها بهتر استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: هفته کتاب و کتابخوانی زنگ بیدارباش برای توجه و آشتی با کتاب و ارتقای علمی جامعه است.

کتاب، عامل توسعه جامعه 

همچنین رییس اداره کتابخانه‌ های عمومی اردستان اظهار داشت: مطالعه کتاب افزایش علم، پیشرفت افراد و توسعه جامعه را به دنبال خواهد داشت.

عفت باقری افزود: هدف از نامگذاری هفته کتاب و کتابخوانی تذکر به افراد جامعه است تا به کتاب بیشتر بها بدهند و از این طریق به موفقیت برسند.

وی تصریح کرد: موفق‌ترین افراد در زندگی افرادی هستند که‌ در راه فراگیری علم و دانش از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند و برای مطالعه و ارتقای علمی خود وقت گذاشته‌اند.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی اردستان به دانش‌آموزان و جوانان توصیه کرد: علاوه بر مطالعه کتاب‌های درسی از کتاب‌های غیردرسی هم استفاده کنند و از اثرهای موجود در کتابخانه‌های عمومی بهره لازم را ببرند.

به گفته وی، اکنون ۶ باب کتابخانه شامل چهار کتابخانه شهری و ۲ روستایی با ۱۰۰ هزار و ۲۰۰ جلد کتاب و نزدیک به پنج‌ هزار نفر عضو در اردستان فعالیت می‌کنند.

شهرستان اردستان با افزون بر ۴۳ هزار نفرجمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور اردستان کتاب کتابخوانی وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری هفته کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور اردستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاد كتابخانه های عمومی کشور اردستان کتاب کتابخوانی وزارت آموزش و پرورش فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب و کتابخوانی آموزش و پرورش مطالعه کتاب دانش آموزان رییس اداره هفته کتاب دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سیدین نیا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

سیدین نیا خاطر نشان کرد: آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

شایان ذکر است ،این دوره‌ها مطابقش شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094067

دیگر خبرها

  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان