Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ همه خانی گفت: تاکنون بالغ بر 70 هزار موتورسیکلت از ابتدای طرح موتوریار توقیف نشده و این نشان دهنده آن است برای 70 هزار موتورسوار بازآموزی انجام شده است.

به گزارش برنا؛ سرهنگ علی همه خانی،  معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با برنا گفت: موضوعات جدی مانند تخلفات موتورسیکلت ها  برای پلیس مطرح بود که بعضا مشکلاتی را برای راکبان موتورسوار ایجاد می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه جریمه شدن و توقیف موتورسیکلت های متخلف در شهر باعث می شد، عده ای شغل خود را از دست بدهند، افزود: پلیس راهور با هماهنگی مقام قضایی و شرکت های بیمه ای تصمیم گرفت با اقدامی فرهنگی مجازات جایگزین برای موتورسواران متخلف در نظر بگیرد.

طرح ویژه ی پلیس برای موتورسواران متخلف

سرهنگ همه خانی ادامه داد: در طرح موتور یار، به موتورسوارانی که مرتکب تخلف هایی همچون عبور از خط ویژه، عبور از محل ممنوع، حرکت خلاف جهت، عبور از پیاده رو و عدم استفاده از کلاه ایمنی می شوند، به جای توقیف موتور سیکلتشان، در محل تخلف آموزش هایی داده می شود و آن ها با پوشیدن کاور های پلیس در کنار پلیس نیروی راهور برای تسریع رفت و آمد معابر حضور دارند.

طرح موتور یار در تهران اجرا می شود

او با بیان اینکه این افراد در محل تخلف خودشان به موتورسوارانی که همین تخلف را داشتند، آموزش می‌داد که آن ها نیز مرتکب چنین تخلفاتی نشوند، تصریح کرد:  این طرح از دی ماه سال گذشته از 10 نقطه آغاز شد و با توجه به بازخورد های مثبت راکبین موتور سوار و مردم این 10 نقطه تبدیل به 60 نقطه شد.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: این طرح در حال حاضر در شهر تهران انجام می شود و با توجه به نتیجه خوب آن امیدواریم اجرای آن در شهر های دیگر نیز در دستور کار قرار گیرد.

لغو جریمه های مالی برای موتورسواران متخلف

او با بیان اینکه هنرمندانی که مسئولیت های اجتماعی داشتند نیز از این طرح استقبال کردند، چرا که متخلفان به صورت فردی جریمه می شدند و خسارت مالی برای آن ها به همراه نداشت، گفت: نقاط اجرای طرح در سال 1400 به 200 نقطه افزایش پیدا کرد.

سرهنگ همه خانی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی ای طراحی کردیم که بر مبنای آن هر موتور سواری که مرتکب جریمه می شود و به عنوان موتور یار در کنار پلیس قرار می گیرد، در این بانک، اطلاعاتشان ثبت می شود، افزود: اگر موتور سیکلت سواری چندین بار مرتکب تخلف شود در بانک اطلاعاتی ذخیره می شود و ما با او تماس می گیریم که در مقر پلیس راهنمایی، رانندگی تهران حضور پیدا کند و ما برای او با رعایت پروتکل های بهداشتی،کلاس های آموزشی برگزار می کنیم.

اعمال قانونی مالی برای رانندگانی که در طرح موتور یار شرکت نمی کنند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: بعد از انجام آموزش اگر باز هم این افراد مرتکب تخلف شوند، پلیس به آن ها گوشزد می کند که در صورت تکرار تخلف؛ وسیله نقلیه آن ها توقیف خواهد شد.

سرهنگ همه خانی افزود:  از ابتدای طرح تاکنون بالغ بر 70 هزار موتورسیکلت توقیف نشده است که نشان دهنده آن است برای 70 هزار موتورسوار بازآموزی انجام شده است.

موتور سوار یک تا دوساعت در خدمت طرح موتور یار

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: هر نفر از یک ساعت تا 12 ساعت باید در کنار پلیس حضور داشته باشد اما با توجه به عملکرد تیم های کارشناسی و نظرخواهی انجام شده، بین یک تا دو ساعت حضور بازدهی لازم صورت می گیرد. همچنین در مواردی کمتر از این ساعت نیز بازدهی لازم دیده می شود.

او درباره افرادی که حاضر نیستند در راستای انجام تخلف در طرح موتور یار شرکت کنند، گفت: معمولا برای آن ها توضیح داده می شود که با دستور مقام قضائی، پلیس این تعریف را برایشان داشته است و قریب به اتفاق این افراد استقبال نمی کنند و برای آن ها بنا بر قوانین اعمال قانون صورت می‌گیرد.

استفاده از شیوه های فرهنگی برای آموزش به موتورسواران متخلف

سرهنگ همه خانی افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی برای اینکه به هدف کاهش تصادفات و حفظ جان انسان ها برسد از تمام شیوه های فرهنگی استفاده می کند

او در پایان بیان کرد: پویش «موتور سوار خوب» در کنار طرح موتوریار قرار گرفت و ما در راستای این طرح به سمت نمایش های خیابانی رفتیم و از چهره های محبوب فوتبالی و کادر درمان در این طرح استفاده کردیم و آموزش هایی را به موتورسواران ارائه کردیم.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون پلیس راهور برنا موتورسیکلت شرکت های بیمه ترافیک شهر تهران وسیله نقلیه کارشناسی قانون پلیس راهنمایی و رانندگی درمان طرح موتوریار توقیف موتورسیکلت موتورسوار خوب موتورسواران متخلف طرح موتور یار طرح موتوریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام حسن درویشیان در نشست شورای اداری استان تهران که با حضور وزیر کشور و استاندار تهران در محل تالار آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد با اشاره به ابلاغ اصول ۱۲گانه رئیس جمهور در پیشگیری و مبارزه با فساد، به تشریح گشت ارشاد مدیران پرداخت و گفت: شفافیت، جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی، تسهیل در انجام امور، شناسایی بسترها و گلوگاه های فساد و مبارزه قاطع با فساد مورد تاکید دولت مردمی است و برای اجرای آن با کسی تعارف نداریم.

وی افزود: برای جذب و تقویت مشارکت مردمی که مورد تاکید معظم رهبری در شعار امسال نیز قرار گرفته است، نیازمند تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و راه اندازی کسب و کار بخش خصوصی هستیم. به طور مثال اقدام وزارت اقتصاد در حذف امضاهای طلایی در این دولت می‌تواند نمونه برجسته‌ای از این اقدام باشد و همه دستگاه‌های اجرایی هم در این مسیر هستند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس‌جمهور در ادامه ضرورت نظارت در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر بهترین قانون را داشته باشیم و بهترین برنامه را هم تدوین کنیم اما به نظارت آن‌طور که باید توجه نکنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. نظارت به معنی عدم اعتماد به مدیران نیست و معتقدم مدیران اجرایی کشور، سرمایه معنوی و پشتوانه نظام هستند. مهمترین راه صیانت از مدیر، نظارت و نگهداری اوست. بسیاری از مدیرانی که پرونده‌ای برای آنها در محاکم تشکیل شده، به دلیل عدم نظارت بر زیرمجموعه یا عدم اطلاع کافی از قوانین و آئین نامه ها دچار مشکل شده اند.

درویشیان با بیان اینکه در اصول ۱۲گانه ضدفساد آیت‌الله رئیسی، هیچ خط قرمزی نداریم، تصریح کرد: رئیس جمهور فرمودند نباید هیچ حدود و ملاحضه ای در برخورد با فساد باشد، پس بازرسی و نظارت در همه سطوح و همه زمان ها جاری است. البته رد نمی‌کنم که گاهی ممکن است مدیری تحت فشار سیاسی یا غیرسیاسی باشد اما موظف است از مسیر حق و قانون خارج نشود و از توصیه‌ها تاثیر نپذیرد؛ گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است

وی با ذکر تعبیر رهبری از مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی، اظهار کرد: ایستادگی در برابر اژدهای هفت سر به فرموده رهبر معظم انقلاب، ممکن است باعث تبعاتی شود اما باید مقاومت کرد. ما هم پشتیبان چنین مدیرانی هستیم، به طور مثال مدیر منابع طبیعی یکی از شهرستان های شمالی به دلیل اجرای قانون با فشارهای افراد سیاسی و دستور مدیر استانی عزل شده بود، ولی به این نوع برکناری ورود کردیم و مدیر شجاع مذکور را به جایگاه قبلی در همان شهر بازگرداندیم. حتی اصرار مدیرکل استان مبنی بر ارتقای او را رد کردیم و گفتیم باید به همان اداره شهرستان برگردد تا همگان، جدیت دولت در حمایت از مبارزان با فساد را ببینند و درس عبرت شود.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد خطاب به مدیران اجرایی استان تهران، توجه آنها را به نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر معطوف کرد و گفت: حضرت که به رئوفیت و گذشت زبانزد بودند، فرمودند "مفسدان را نقره داغ و خادمان را حمایت و تشویق کن" این رویه نصب العین دولت خدمتگزار سیزدهم است.

درویشیان در بخش بعدی سخنرانی خود به مسائل اصلی و محوری استان تهران پرداخت و اظهار کرد: اجرای قانون هوای پاک در تهران حیاتی است و دستور ویژه رییس‌جمهور برای پیگیری هوای پاک، دغدغه ملی است و فقط استانداری مسوول آن نیست و همه دستگاه ها باید پای کار باشند.

حاشیه نشینی در کنار تقاضای فراوان برای سکونت موقت در مناطق خوش آب و هوای اطراف تهران و استان های همجوار شمالی و تفرج‌گاه‌های خصوصی باعث افزایش قیمت زمین و وقوع بزه‌های مختلف از جمله کلاهبرداری در معاملات و تغییر کاربری باغات و مزارع کشاورزی شده است، درویشیان با طرح این موارد، گفت: عدم توجه به حریم جاده و بستر رودخانه‌ها و تصرفات غیرقانونی باید متوقف و با جزای سنگین مواجه شود. اصلاح مرز تقسیمات کشوری و تعیین مرز شهرستان های تهران، ایمنی بازار تهران با قدمت تاریخی و اهمیت اقتصادی، و توجه به مقوله آموزش در ارتقا سلامت نظام اداری هم از دیگر سرفصل های مهم استان است که باید به آن اهتمام ورزید.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در پایان توصیه‌ای به مدیران استان تهران کرد و گفت: به اسناد بالادستی توجه کنید، آنها را مطالعه کنید. از جمله اصول یاری رسان به مدیران در موفقیت همین اصل مهم است. از نگاه بخشی و جزیی و آلوده به سیاست و برخورد حزبی دوری کنید. شما مکلف به اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری هستید و نباید تحت تاثیر جریانات سیاسی باشید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توقیف موتورسنگین غیرمجاز در طرح پلیس رفسنجان
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • از توقیف موتورسیکلت‌ها تا کشف احشام قاچاق میلیاردی در فارس
  • ببینید | لحظه شلیک پلیس به موتور سارق موبایل در خیابان الهیه تهران
  • ببینید | اولین تصاویر از تیراندازی پلیس به سمت سارق زورگیر؛ نتیجه تعقیب و گریز پلیس با موتور وسط خیابان‌های تهران
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • داداش کلاه یادت نره 
  • توقیف ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در شمال تهران
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود