Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@19:31:10 GMT

تک یار، یاریگر دانش آموزان محروم عشایر و روستایی

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۳۶۶۴

تک یار، یاریگر دانش آموزان محروم عشایر و روستایی

به گزارش ایرنا، بیماری کرونا بر تمامی اصول و چارچوب زندگی انسان ها سایه افکنده و تحت تاثیر قرار داده که در این میان نیز حوزه آموزش از تاثیرات این ویروس بی نصیب نبوده است.

به منظور پیشگیری از همه گیری این ویروس منحوس آموزش مجازی در دستور کار متولیان امر قرار گرفت و بنا شد تا ریشه کن شدن کرونا آموزش به صورت مجازی ( استفاده از اپلیکیشن شاد) در مدارس ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی این تصمیم گرفته شد که  هنوز در برخی روستاهای کهگیلویه و بویراحمد گوشی های تلفن همراه به سختی آنتن می دهند و زیرساخت های لازم برای دسترسی به اینترنت و آموزش مجازی مهیا نیست.

در این‌ میان قشر دانش آموزان عشایری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد آسیب پذیرتر از بقیه دانش آموزان هستند زیرا که بیشتر آن ها به دلیل فقر مالی و یا عدم پوشش شبکه اینترنت قادر به استفاده از آموزش‌های آنلاین نخواهند بود.

اینترنت نامی ناآشنا برای دانش آموزان عشایری در برخی روستاهای کهگیلویه و بویراحمد بوده و دسترسی به آن در برخی روستاهای استان برای دانش آموزان به آرزویی دست نیافتنی مبدل شده است. 

دانش آموزان روستایی و عشایری این دیار در مناطق محروم، صعب العبور و دور افتاده، در روند آموزش مجازی از طریق برنامه «شاد» با چالش جدی به نام نداشتن تلفن همراه و تبلت برای پیگیری درروس خود مواجه اند.

۸۳ درصد از سه هزارو ۶۲۸ دانش آموز عشایری این استان به شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) دسترسی ندارند.

یکی از مدیران داوطلب پروژه تک یار و نماینده انجمن یاران دانش و مهر گفت: انجمن یاران دانش و مهر در تهران مستقر است اما خدماتش به سایر کشور رسانده می شود.

مژگان جعفریان افزود: پروژه تک یار یک پروژه ملی است و در فاز نخست آن ۱۰ مرکز راه اندازی می شود.

وی ابراز داشت: از این تعداد، ۷ مورد در شهرستان های ممسنی و رستم، یکی در زاهدان سیستان و بلوچستان، یکی کرمانشاه و آخرین هم در پاکدشت تهران افتتاح می شود. 

جعفریان تصریح کرد: در این مراکز آموزشی ۸ تا ۱۰ کامپیوتر پیشرفته و به روز که به نرم افزار های آموزش از راه دور مجهز اند، راه اندازی می شود.

وی ابراز داشت: دانش آموزان از طریق این نرم افزارها با معلمان خود در ارتباط هستند.

مدیر داوطلب پروژه تک یار و نماینده انجمن یاران دانش و مهر بیان کرد: پس از راه اندازی کامپیوتر ها در گام بعدی دانش آموزان از وجود معلمان پشتیبانی که به صورت داوطلب از سراسر کشور این دانش آموزان را حمایت می کنند، بهره مند می شوند.

وی افزود: استقبال دانش آموزان از این کامپیوتر ها بسیار مهم است که از آن ها استفاده کنند و اینجا خاک نخورند البته در این خصوص تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

جعفریان عنوان کرد: این طرح توسط خیریه ها و انجمن های مختلف مورد استقبال قرار گرفته و تلاش بر این است که در بقیه استان ها و مناطق محروم هم این کار خداپسندانه اجرایی شود.

رییس اداره آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: فراهم آوردن زیرساخت های لازم برای آموزش بهتر دانش آموزان قدمی موثر برای پیشگیری از افزایش تعداد کودکان بازمانده از تحصیل است.

اسماعیل رضایی افزود: به همت این خیران مدرسه عشایری پهون تحت مدیریت آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد به همت خیران با شعار تک یار مجهز به ۱۰ سیستم کامپیوتر و اینترنت شد.

وی تاکید کرد: این روستا یکی از دورافتاده ترین روستاهایی است که دانش آموزان بااستعداد اما محروم از امکانات به ویژه اینترنت، گوشی همراه و تبلت مشغول تحصیل اند. 

رضایی ابراز داشت: در شبکه شاد با هدف عدالت آموزشی، دروس توسط معلمان با تجربه به دانش آموزان دورترین و محروم‌ترین نقاط کشور ارائه می شود و ما باید زمینه استفاده از این موقعیت را برای همه دانش آموزان فراهم کنیم.


 

 در این بازدید یک روزه یک باب منزل مسکونی برای یکی از دانش آموزان مستعد و باهوش دبیرستانی که پیش از این در مخروبه ای زندگی می کرد، افتتاح کردند.

خیران این منزل مسکونی را با هدف اینکه تا دانش آموز پسر مذکور بتواند همپا با دیگر دانش آموزان به تحصیل ادامه دهد، بهره برداری کردند.

هم اکنون بیش از ۴۸۰ معلم کار تدریس بیش از سه هزار و ۶۲۸ دانش آموز عشایری را بر عهده دارند. این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار می‌گیرند.

این تعداد دانش آموز در قالب ۳۲۵ کلاس درس مشغول به علم آموزی هستند.

نیمی از مدارس مناطق عشایری این استان  معادل ۱۲۸ مورد در کانکس و چادر دایر شده است.

 دانش آموزان عشایری این استان هم اکنون با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت حضوری از آموزش‌های درسی بهره‌مند هستند.

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و بخشی از عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

چهار درصد از جمعیت ۱۶۸هزار نفری دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز را دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.


 

برچسب‌ها زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد دانش آموزان عشایری دانش آموز تک یار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی‌آرند، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک هفته معلم، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در جامعه مدیون تلاش معلم است.

وی از اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه در نواحی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: زنگ سپاس در پاسداشت مقام معلم در مدارس استان نواخته شد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفته گرامیداشت مقام معلم از ۹۴ معلم نمونه شهرستانی و منطقه‌ای تجلیل می‌شود.

وی با گریزی به طرح رتبه‌بندی معلمان، این طرح را از خدمات ارزشمند نظام به جامعه فرهنگیان دانست و تصریح کرد: ۵۸۱ نفر در مهر سال‌جاری در آموزش و پرورش استان به عنوان معلم استخدام می‌شوند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه‌محوری و قانون‌مداری دو اصل هستند که به عنوان سیاست کاری در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد مدنظر است.

وی افزود: دو ناحیه‌ای شدن آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد از قبل مطرح بوده و هم‌اکنون نیز در حال بررسی است.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت شایستگان در بدنه مدیریتی آموزش و پرورش استان استفاده می‌شود و هرگز دنبال نگاه قومی و جغرافیایی در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیستیم.

وی با اشاره به مشکل مسکن فرهنگیان افزود: جهت حل مشکل مسکن فرهنگیان در حال رایزنی با حوزه استانداری استان هستیم.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه ابتکاری «بام» از طرف آموزش و پرورش استان ارائه شده‌ است و از اول مهر سال‌جاری در مقاطع ابتدایی استان با هدف کاستن از میزان مشق دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

کد خبر 749375

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد