Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@18:04:58 GMT

آموزش مصرف اسپری تنفسی با دم‌یار

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۸۵۷۱

آموزش مصرف اسپری تنفسی با دم‌یار

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، استفاده از دارو‌های استنشاقی ساده به نظر می‌رسد اما بیشتر بیماران به روش صحیح از آن استفاده نمی‌کنند. اگر از اسپری خود به روش نادرست استفاده کنید هیچ دارویی نمی‌تواند به ریه‌ها برسد. دستگاه آسم یار دارای انواع متنوعی است.

انواع متنوع از آسم یار‌ها وجود دارد که باعث می‌شوند داروی آزاد شده توسط اسپری، درون محفظهمتراکم شود و این فرصت را به بیمار آسمی بدهد که بدون هماهنگ کردن نفس خود با اسپری دارو را به ریه‌ وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دم یار وسیله‌ای است به شکل یک مخزن کوچک که از یک سو در دهان قرار گرفته و انتهای دیگر آن به اسپری استنشاقی وصل می‌شود. اضافه کردن ماسک در قسمت دهانی موجب راحتی تنفس بیمار و جذب دارو از راه بینی و دهان می‌شود.

طریقه استفاده از دم یار

بعد از برداشتن درپوش اسپری آن را تکان داده و آن را در وضعیت عمودی به نحوی که دهانه آسم یار و ماسک متصل به آن در حالت افقی قرار گیرند، نگه دارید. اسپری را فشار دهید تا یک پاف از دارو وارد آسم یار شود. ماسک را تا زمانی که بیمار حداقل ۴ تا ۵بار نفس بکشد، نگه دارید یا از بیمارتان بخواهید که به طور عمیق و آهسته ۳ تا ۴ بار در داخل آسم یار نفس بکشد. اگر بیمار به بیش از یک پاف دارو نیاز دارد، حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید و بعد این  مراحل را ۱ تا ۴ بار تکرار کنید؛  به خاطر داشته باشید که اسپری را قبل از پاف بعدی به خوبی تکان دهید.

نکات قابل توجه هنگام استفاده از آسم یار

اگر از دو اسپری استفاده می کنید بین آن‌ها ۵ الی ۱۰ دقیقه فاصله بگذارید. اگر بیمار از استروئید استنشاقی استفاده می‌کند از او بخواهید دهانش را با آب بشوید تا احتمال رشد قارچ‌ها در دهان کاهش یابد. چند روز یکبار، آسم یار را با آب گرم بشویید و قبل از استفاده اجازه دهید تا کاملاً خشک شود.

بیشتر بخوانید

آیا «آسم» درمان قطعی دارد؟+ عوامل تشدید کننده بیماری

به منظور پیشگیری از تجمع گرد و غبار درپوش قطعه دهانی را به هنگام عدم استفاده از آسم یار بسته نگه‌دارید. از بیمار بخواهید نفس‌های عمیق بکشد تا دارو به انتهای ریه‌ها برسد. اگر محفظه داخلی دم یار خراش برداشته  یا کدر شد؛ دیگر نباید استفاده شود. هرگز محفظه دمیار را با پارچه‌ خشک نکنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنفس مصنوعی درمان آسم ریه تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی اورژانس دزفول، رضا معمارزاده سه‌شنبه بیان کرد: فرد مصدوم به درمانگاه شهدای سردشت دزفول منتقل و از آنجا نیز توسط آمبولانس مستقر در درمانگاه، به بیمارستان بزرگ دزفول انتقال یافت.

وی ضمن اشاره به وضعیت جسمی بیمار این مرد ۶۰ ساله افزود: فرد مصدوم با حال عمومی خوب از بیمارستان بزرگ دزفول ترخیص شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول به تشریح نکات آموزشی در زمان مقابله با خرس پرداخت و افزود: حفظ خونسردی و آرامش در صورت مواجهه با خرس، پرهیز از حرکات ناگهانی، اجتناب از حرکت‌هایی که موجب تحریک حیوان به حمله می‌شود از جمله مواردی است که در مواجهه با خرس باید رعایت کرد.

وی اضافه کرد: عشایر حاضر در مناطق پرخطر این شهرستان باید ضمن اخذ مجوز حمل ابزارهای دفاعی مانند اسپری دور کننده حیوانات درنده از دستگاه‌های متولی، از وسایل دفاعی مانند اسپری فلفل یا سلاح‌های غیرکشنده و مجوزدار برای دفاع خود در صورت مواجهه با حیوانات وحشی استفاده کنند.

معماری تاکید کرد: در صورت مواجهه با خرس بهتر است افراد به جای مبارزه با حیوان، ضمن حفظ آرامش بدون حرکت تا دور شدن خرس در محل باقی بمانند.

به گزارش ایرنا، مناطق کوهستانی بخش سردشت و شهیون دزفول به دلیل وجود جنگل‌های متراکم زیستگاه حیوانات وحشی گونه‌های مختلف است و این موجب شده تا چند مورد حمله حیوانات وحشی به اهالی و احشام این منطقه طی سال‌های گذشته ثبت شود.

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند