Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی با هدف ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات ، همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک برای سومین بار در سلماس باحضور جامعه بانوان بسیجی برگزار شد.

سرهنگ رضازاده رییس پلیس راهور سلماس امروز ۱۴ تیرماه در همایش بانوان فرهنگ‌یار ترافیک که با حضور آموزشیاران و بانوان فرهنگ یار ترافیک برگزار شد، گفت: تصادفات و حوادث رانندگی،رشد تولید ناخالص ملی را از بین می برد و این محاسبات فقط لایه آشکار قضیه است و ضرر و زیان آن محاسبه می شود در حالی که آثار پنهان حوادث رانندگی عمیق تر و دردناکتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور سلماس با بیان اینکه برای کاهش آسیب ها و خسارت تصادفات رانندگی باید آحاد مردم همکاری کنند، تصریح کرد: مدیریت ترافیک سلبی است که در اختیار ناجا قرار دارد و در سه بخش مهندسی ترافیک، آموزش و اجرای مقررات فعالیت گسترده ای در حال انجام است.

وی بیان کرد: مدیریت ترافیکی در کشورهای پیشرفته با چشم انداز استراتژی صفر یعنی تلفات ناشی از رانندگی را به صفر برسانند، نشان می دهد که موفقیت آنان از راه های سلبی نیست بلکه اقدامات ایجابی نظیر فرهنگ سازی، اصلاح رفتار و اطلاع رسانی به درستی در جامعه ایجاد شده است .

سرهنگ رضازاده ، استفاده از ظرفیت قوی بانوان جامعه در قالب طرح بانوان فرهنگ یار ترافیک را بسیار ضروری و مهم دانست و ادامه داد: اینکه بانوان بسیجی دارای گواهینامه رانندگی در این طرح بکارگیری می شوند، امری پسندیده و منطقی است.

وی با بیان اینکه اگرچه رفتار رانندگی، رفتار مستقل است ولی نباید جزیره ای به آن نگاه شود، ادامه داد: رانندگی در واقع رفتار اجتماعی است و این مقوله از طریق بانوان که قالب جمعیت کشور و نقش محوری در خانواده را دارند بهتر به نتیجه می رسد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سلماس، ۲ عامل عدم توجه به جلو و رعایت نکردن حق تقدم را از عوامل مهم تصادفات در معابر درون شهری سلماس برشمرد و گفت: تسریع در روند هوشمندسازی معابر و تجهیزات، آموزش و اطلاع رسانی از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی از جمله برنامه های پیش بینی شده برای تحقق کاهش تصادفات در سلماس است.

وی بااشاره به اینکه هدف از اجرای طرح « بانوان فرهنگ یار ترافیک» افزایش ایمنی، کاهش  تصادفات و انتقال این آموزش ها به فرزندان، کودکان، اعضای خانواده  و همکاران حاضر در محل کار است  گفت: در مرحله بعد خانم ها می توانند در زمان حضور در جلسات علمی و مذهبی بخشی از این آموخته ها را به سایرین انتقال دهند و بتوانند در ترویج فرهنگ صحیح رانندگی و پیشگیری از تصادفات و تخلفات گام مهمی بردارند ، چرا که بنا به آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده: نجات جان یکنفر ، نجات جان همه انسانهاست.

در ادامه این همایش سرهنگ شاکر معاون هماهنگ کننده سپاه سلماس نیز هدف از اجرای طرح بانوان فرهنگ یار را کاهش حوادث ترافیکی بیان کرد و نقش آن را در رعایت فرهنگ راهنمایی و رانندگی مهم برشمرد.

وی یادآور شد: کاهش هزینه‌های مالی و معنوی تصادفات از دیگر اهداف این طرح است زیرا زنان صرف نظر از این که مادر و یا شاغل هستند می‌توانند برای کودکان نقش آموزش دهنده را بازی کنند و مفاهیم مهم ترافیک را آموزش دهند.

سرهنگ شاکر خاطرنشان کرد: اگر مادران مبانی اولیه ترافیک را به فرزندان بیاموزند آنان تا آخر عمر نسبت به این مسئله توجه خواهند کرد و طرح بانوان فرهنگ یار می‌تواند در ارتقای فرهنگ ترافیکی نقش بسزایی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تصادفات جاده ای فرهنگ ترافیکی بانوان فرهنگ یار ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که نسبت به وظایف خود در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی کنند، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان در قرارگاه کاهش تصادفات استان که در فرماندهی انتظامی برگزار شد با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران و مسئولان برای عدم شرکت در جلسات و بازدیدهای میدانی اظهار داشت: تا چه زمانی باید بنشینیم و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث و سوانح رانندگی شاهد باشیم.

وی عنوان کرد: سال گذشته 109 نفر را در این حوادث از دست داده‌ایم و خانواده های زیادی داغدار و حتی بی سرپرست شده‌اند، حال آیا نباید با این وضعیت چاره ای بیندیشیم و به صورت عملیاتی اقدامات لازم را برای کاهش این مقدار تلفات انجام دهیم.

حاجیان گفت: در سال گذشته و تنها در دو کمربندی کرمانشاه 40 نفر جان خود را به خاطر حوادث رانندگی از دست داده‌اند، تلفاتی که بسیار زیاد است و حتما باید برای کاهش آن تلاش کنیم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه با پشت میزنشینی مشکلی حل نمی‌شود و گره‌ای از مشکلات باز نخواهد شد گفت: بر همین اساس از سال گذشته‌ تصمیم گرفتیم که جلسات را از پشت میز به سطح شهر و میادین ببریم تا از نزدیک مشکلات، نواقص و معضلات را احصا و برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی عنوان کرد: با این حال برخی مدیران که مستقیماً درگیر رفع نواقص بودند، جز چند مورد در این بازدیدهای میدانی حضور پیدا نکردند که جای گلایه و انتقاد دارد.

حاجیان گفت: هرچند در این بازدیدها اقدامات خوبی هم صورت گرفت و نواقص برخی نقاط حادثه‌خیز نیز یا مرتفع شد یا در حال مرتفع شدن است اما کافی نیست و لازم است اقدامات گستره‌تری صورت گیرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: تأمین روشنایی میدان آزادی، تقاطع سردار سلیمانی و سایر معابر، اصلاح هندسی میدان نیایش، ایجاد دور برگردان میدان آناهیتا، اصلاح هندسی میدان ظفر و‌ دور برگردان میدان مقابل شرکت زمزم از جمله اقدامات انجام شده بوده است.

وی افزود: همان گونه هم که بارها اعلام کرده‌ایم پلیس نمی‌تواند بنشینید و دست روی دست گذاشته و مرگ همشهریان و هموطنان خود را در حوادث ترافیکی مشاهده کند.

حاجیان گفت: پلیس همانگونه که پاسخگوی کار و اقدامات خود است از دستگاه‌های مسئول نیز به نفع مردم مطالبه‌گری کرده و چنانچه آن‌ها به وظایف قانونی خود در خصوص رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش سوانح رانندگی عمل نکنند علیه‌شان اعلام جرم خواهیم کرد.

رئیس پلیس کرمانشاه عنوان کرد: علاوه بر بالا بودن تعداد متوفیان حوادث رانندگی، آمار مجروحان نیز در کرمانشاه بسیار زیاد است و همه ما وظیفه داریم که در راستای کاهش سوانح اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه پلیس وظیفه خود می‌داند در هر شرایطی برای آسایش و رفاه حال مردم تلاش کند، گفت: امیدوارم بقیه دستگاه های مسئول نیز با توان بیشتری پای کار آمده و مدیران نیز در بازدیدهای میدانی و جلسات راهبردی شرکت کنند تا بتوان تصمیمات بهتری اتخاذ کرد.

حاجیان افزود: مردم کرمانشاه لایق دریافت بهترین خدمات هستند و من و همه همکارانم به آن‌ها قول داده‌ایم آرامش خود را فدای امنیت و آرامش آن‌ها کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است