Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس از اجرای طرح کودک یار به صورت پایلوت در شهرستان گنبدکاووس برای شناسایی و آموزش کودکان بازمانده از تحصیل اجرا میشود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گنبدکاووس، کمال الدین نظرنژاد در مراسم اجرای طرح کودک یار در شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اینکه در این شهرستان یک هزار و هشتاد و شش دانش آموز جا مانده از تحصیل وجود دارند، اظهار کرد: بیشتر این دانش آموزان دختر و در مناطق محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیشتر دانش آموزان ترک تحصیل کرده مربوط به مقطع متوسطه هستند، تصریح‌کرد: استان گلستان در رده های آخر پوشش تحصیلی کشور و قبل از استان های سیستان و‌بلوچستان و کرمان قرار دارد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس از ترک تحصیل ۱۹۴ دانش آموز در سال تحصیلی ۹۹_۹۸ خبر داد و گفت: این دانش آموزان ورودی مقطع هفتم و بیشتر دختر بودند.

نظرنژاد مهاجرپذیر بودن شهرستان گنبدکاووس را یکی از مهمترین علت های ترک تحصیل دانست و افزود: بیش از یک هزار و سیصد دانش آموزان این شهرستان از سایر شهرهای استان و‌ حتی استان های دیگر هستند.

وی با تاکید بر اینکه ۶۸ درصد ترک تحصیل ها به علت فقر اقتصادی و اشتغال فرزندان میباشد خاطرنشان کرد: مختلط بودن مدارس روستاهای محروم و ازدواج زودهنگام دانش آموزان نیز از علل این اتفاق است.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اینکه طرح کودک یار میتواند در حل این معضلات موثر واقع شود، ادامه داد: این طرح در محله اسلام آباد با ۱۵ دانش آموز بازمانده از تحصیل آغاز خواهد شد.

مدیر کل امور بانوان و‌خانواده استانداری گلستان نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح کودک یار در کارگروه امور بانوان و خانواده استانداری کلید خورد، اظهار کرد: در مرحله ابتدایی کودکان بازمانده از تحصیل توسط آموزش و پرورش شناسایی شده و مشکلات و عوامل این اتفاق بررسی و مشاوره و مددکاری توسط نهادهای مرتبط صورت میپذیرد.

الهه غیناقی با تاکید براینکه در مناطق محروم فاقد مدرسه که امکان تدریس توسط معلمان آموزش و پرورش وجود ندارد از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و یا معلمان بازنشسته استفاده میشود.

وی با اشاره به اینکه طرح کودک یار کودکان ۶ تا ۱۸ سال را پوشش میدهد، تصریح کرد: در کنار تحصیل نیز با همکاری مرکز فنی حرفه ای استان گلستان دوره های مهارتی نیز آموزش داده میشود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش شهرستان پوشش فقر کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند