Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@03:30:29 GMT

طرح آموزش «سلامت‌یار» در خانواده‌ها اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۶۳۷

به گزارش ایلنا، پیرحسین کولیوند، در حاشیه اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در مشهد، با بیان اینکه آگاهی بخشی و آموزش اقدامات پیشگیرانه در جامعه می‌تواند مخاطرات ناشی از حوادث را کاهش دهد، افزود: در این راستا، طرح آموزش سلامت یار در خانواده ها و تربیت نیروهای داوطلب مردمی در دستورکار اورژانس کشور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولیوند، ضمن اشاره به عملکرد خوب مراکز اورژانس کشور در گام عملیاتی بحران‌ها و مدیریت آن، بیان کرد: در بخش آموزش و پیشگیری، همچنان نیازمند تقویت هستیم و لازم است با تعریف و تمرین سناریوهای مختلف بحران، آمادگی‌های اطلاعاتی و عملیاتی خود را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به وقوع حادثه سیل در سال جاری و حضور گروه های مردمی و NGO ها در فضای امدادرسانی به مناطق سیل زده تصریح کرد: در حوادث این چنینی که وسعت آن قابل توجه است، چنانچه نیروهای امدادی مردمی در قالب تیم‌های داوطلب از قبل آموزش دیده و در کارگروه‌های مختلف سلامت بسیج شوند، قطعا حضورشان بهره‌وری بیشتری خواهد داشت.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین به اجرای طرح آموزشی سلامت یار در بین خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: هدف آن است که در هر خانواده یک نفر توانایی کمک‌های امدادی را داشته باشد و در صورت بروز حادثه‌ای بتواند تا رسیدن نیروهای اورژانس فضا را مدیریت کند؛ این آموزش‌ها در حال حاضر از طریق مدارس، مساجد و در فضای مجازی دنبال می‌شود.

کولیوند از اجرای طرح آموزش تکنسین فوریت‌های پزشکی زن در کشور نیز خبر داد و گفت: به منظور رفاه حال بانوان آسیب دیده و امداد رسانی هر چه بهتر به آنان در سوانح طرح آموزش تکنسین فوریت های پزشکی زن در کشور در آینده‌ای نزدیک عملیاتی خواهد شد.

رئیس سازمان فوریت‌های پزشکی کشور خاطرنشان کرد: این سازمان در نظر دارد، از مجموع افرادی که جذب نظام بهداشت و درمان می‌شوند، سه هزار نفر را برای خدمات دهی در فوریت‌های پزشکی جذب کند.

کولیوند با اشاره به اینکه این سازمان همچنین به منظور ارائه خدمات بهتر به مردم در نظر دارد تا تعدادی آمبولانس جدید خریداری کند، بیان کرد: خرید تعداد جدید آمبولانس به منظور تجهیز بیشتر ناوگان زمینی است، البته در سال های اخیر تعداد ناوگان زمینی از ۲۴۰۰به ۵۵۰۰ افزایش یافته است.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه برای خرید تعدادی بالگرد نیز در حال رایزنی هستیم، عنوان کرد: همچنین، تعدادی اتوبوس آمبولانس جذب حوزه درمان خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه