Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، در گفت‎وگو با ایکنا؛ با اشاره به اینکه خیرین جلوه‌های زیبایی از اقدامات نیکوکارانه را در عرصه‌های مختلف به منصه ظهور می‌رسانند، اظهار کرد: همیشه در این افراد عشق به وطن و تعلیم و تربیت و گسترش مراکز آموزشی با کیفیت را می توان دید؛ مدرسه‌سازی بزرگترین نهضت مشارکتی است که بعد از دفاع مقدس، شاهد آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درحال حاضر بیش از ۶۵۰ هزار خیر مدرسه‌ساز وجود دارد که سهم بیش از ۳۰ درصدی را در ساخت مدارس کشور بر عهده دارند و این نشان از همت مجمع خیرین مدرسه ساز برای گسترش فرهنگ مشارکتی است، افزود: این خیرین جزو بزرگترین سرمایه‌های مادی و معنوی جامعه هستند و حضورشان در امر مدرسه‌سازی از جهاتی یک حضور حیاتی و اثرگذار است؛ چرا که این خیرین، آموزش و پرورش را از چالش‌های فرا روی آن عبور می‌دهند و به استانداردسازی فضاها که اولین لازمه تعلیم و تربیت متعالی است، کمک می‌کنند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: خیرین مدرسه‎ساز به نکات استراتژیکی در توسعه کشور توجه دارند و آن این است که اگر قرار است توسعه پایدار محقق شود، مسیری جز تعلیم و تربیت نداریم و بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات ناشی از غفلت به نظام تعلیم و تربیت‌ است.

حسینی با تأکید بر اینکه خیرین مدرسه‌ساز این پیام را به جامعه القا می‌کنند که برای رسیدن به توسعه همه‌جانبه کشور باید به حوزه تعلیم و تربیت توجه کنیم، به ایکنا گفت: خیرین مدرسه‌ساز، یک جریان فرهنگی مهم را در جامعه جاری می‌کنند و آن فرهنگ انفاق و ایثار، دگراندیشی و توجه به نیازهای جامعه است. فرهنگ انفاق جزو مهمترین آموزه‌های قرآنی است؛ انفاق به معنای وسیع آن، می‌تواند گره‌گشای بسیاری از ناهنجاری‌های موجود جامعه و سعادت بخش برای فرد انفاق کننده باشد.

وی در ادامه به ایجاد مجمع خیرین مدرسه‌یار اشاره و تأکید کرد: این مجمع جزو طرح‌هایی است که توسط خود مجمع خیرین مدرسه‌ساز پشتیبانی و راه‌اندازی می‌شود. هدف اصلی ما در این طرح، تربیت مشارکت‌جویان در مدارس است نه صرفا کمک‎های اقتصادی و فرهنگی که از سوی خیرین به مدارس داده می‎شود؛ البته در این مجمع کمک‌ مادی هم انجام می شود، چراکه ما اعتقاد داریم، خیرین مدرسه‎ساز به این مسئله اعقاد دارند و بعضا اعتیاد هم به این کمک‌کردن پیدا می‎کنند، اما اعتیادی که اثر بسیار خوبی دارد و اگر ما هم بتوانیم دانش‌آموزان را به کارهای خیر و مشارکتی معتاد کنیم، موفق خواهیم بود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه‌یار در رفع مشکلات آموزش و پرورش کمک کار ما هستند. کار فرهنگی فقط وظیفه آموزش و پرورش نیست لذا از همه دستگاه‌هایی که از بودجه فرهنگی استفاده می‌کنند هم درخواست داریم نقش خود را در این خصوص اجرا کنند. امروز پرهزینه‌ترین وجه کار خیر یعنی مدرسه‌سازی را خیرین انجام دادند و ما می‌توانیم زیرنظر خیرین مدرسه‌ساز، خیرین هنریار، فن‌یار، دانش‌یار و مانند اینها را در مدارس گسترش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه وزیر آموزش و پرورش حسینی خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۶۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش به مناسبت گرامی‌داشت روز معلم در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: معلم در حقیقت یک معمار است؛ معماری که آینده فرد و کشور خود را می‌سازد.

وی با بیان اینکه معلم پیشتاز است، ادامه داد: معلم کسی است که خدا بر معلم خیر و نیکی‌ها درود می‌فرستد، زیرا معلم چراغ و نور به جهل و نادانی می‌افکند. معلم خوب کسی است که بداند چه گوهر و ظرفیتی در دستان خود دارد و آن استعداد را شکوفا کند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

معلم گوهر را در مسیر سعادت پرورش می‌دهد

صحرایی با اشاره به اینکه معلم باید گوهرشناس باشد، ابراز کرد: معلم باید استعداد گوهر در دستان خود را شناسایی کند و گوهر را در مسیر استعداد خود پرورش دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه در برابر معلمان مسئول هستند، اضافه کرد: تمام آحاد یک جامعه به معلم بدهکارند. اگر می‌خواهیم دانش‌آموزان ما به معلم خود احترام بگذارند، اول اولیا و دیگر اعضای جامعه باید به معلمان احترام بگذارند. معلم میان‌دار نظام تعلیم و تربیت، آینده‌ساز و معمار هویت کشور است.

وی افزود: هر کسی که دانش‌آموزان و کشور خود را دوست داشته باشد و خواهان سربلندی و عزت کشور خود باشد، باید به معلم احترام بگذارد. جهل اساس هر شری است و معلم تاریکی و جهل را از بین می‌برد؛ بنابراین معتقدم معلمان گوهرتراش هستند. گوهر وجود انسان را تحویل می‌گیرند و به سمت سعادتش سوق می‌دهند.

معلم کلاس اول در شناسایی آینده کشور تاثیرگذار است

صحرایی ادامه داد: رفتن مدرسه نوعی آزادی از ندانستن به سمت دانستن برای ما به‌ویژه در مناطقی که دانش‌آموزان دو زبانه هستند، محسوب می‌شد. ما در مدرسه وارد دنیای دیگری شدیم. معلم کلاس اول خوب به یاد دارم که بسیار در شناسایی آینده کشور تاثیرگذار بود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما در زمان تحصیل در خطر موشک‌ها و بمب‌ها بعثی بودیم، اضافه کرد: معلم کسی است آینده هر کشور به دست او ساخته می‌شود و من بهترین معلم را در زمان آموزش خود شهیدئ حسن باقری می‌دانم.

وی با بیان اینکه معلم کلیدی‌ترین عنصر نظام آموزشی است، ابراز کرد: هیچ تحولی در هیچ نظام آموزشی و ساحتی بدون وجود معلمان رخ نمی‌دهد؛ بنابراین نقطه کانونی نظام تعلیم و تربیت معلم است.

معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است

صحرایی با بیان اینکه مسئله و راهکار حل مسئله در دستان معلم است، اظهار کرد: اصلی‌ترین هدفم این است که مقام و منزلت معلم را به جامعه نشان دهم و برای ارتقای آن بکوشم. هر خوبی برای آینده کشور می‌خواهید، باید آن را در معلمان آن کشور جسجو کنیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش آیینه است؛ آیینه‌ای است که آینده را نشان می‌دهد و هر کسی می‌خواهد آینده کشور را ببیند، تنها کافی است که به مدرسه برود و این موضوع نه پول می‌خواهد، نه نیازی به تحقیق و پژوهش دارد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان در مدرسه پدران، مادران و مهندسان آینده در کشور هستند، خاطرنشان کرد: آن کسی که افسر ارشد تحول است، معلم نامیده می‌شود. معلم میان‌دار، علم‌دار نظام تعلیم و تربیت است و با هیچ کسی نمی‌توان آن را مقایسه کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • زنگ «سپاس معلم» در شفت نواخته شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد